Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022

Ευαγγελία Στέφα

Υπεύθυνη Τομέα Υγιεινής & Ασφάλειας Διυλιστηρίων, Motor Oil

Ευαγγελία Στέφα
Ευαγγελία Στέφα

Η Ευαγγελία Στέφα είναι Χημικός με Μεταπτυχιακές Σπουδές σε Environment and Health - Capacity building for decision making. Έχει πολυετή εργασιακή εμπειρία στα διυλιστήρια Κορίνθου της Motor Oil και από το 2012 είναι υπεύθυνη του Τομέα Υγιεινής & Ασφάλειας των διυλιστηρίων.

Ομιλητές

Philip Corbett Philip Corbett is the Structural Maintenance Manager of Gefyra SA, the Concession Company for the Rion-Antirion Bridge in Antirion, Greece. In 2005, he transferred to the bridge concessionaire’s technical unit, initially as a structural inspector before becoming the structural maintenance manager of a team of engineers and technicians involved in visual monitoring, data analysis and maintenance.
Βαγγέλης Αρμπάρας Ο Βαγγέλης Αρμπάρας είναι Χημικός Μηχανικός και Διευθυντής HSEQS στη Syngenta Hellas με 12ετή εμπειρία στη χημική βιομηχανία. Ειδικεύεται σε θέματα Υγείας και Ασφάλειας στην εργασία, στη βιομηχανική ασφάλεια, την πρόληψη ατυχημάτων, την ασφαλή μεταφορά επικινδύνων εμπορευμάτων ενώ διαθέτει μεγάλη εμπειρία στα θέματα της περιβαλλοντικής διαχείρισης με έμφαση στην ορθή διαχείριση των αποβλήτων.
Παρασκευάς Βερώνης Ο Παρασκευάς Βερώνης είναι Ηλεκτρονικός Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στην Εκπαίδευση Ενηλίκων. Έχει συνολικά πάνω από 25 έτη εμπειρίας ως Security και Safety manager διαφόρων Πιστωτικών Ιδρυμάτων. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Τεχνικών Ασφάλειας και Υγιεινής της Εργασίας(ΣΤΑΕ), με ενεργή δράση και συμμετοχή ενώ έχει διατέλεσει για περισσότερα από 20 έτη Μέλος της Επιτροπής Ασφάλειας της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών(ΕΕΤ).
Χριστόφορος Βούλγαρης Ο κ. Χριστόφορος Βούλγαρης είναι ο Διευθυντής του Τμήματος Τελικών Πελατών της Schneider Electric, ενώ έχει και την ευθύνη του Τμήματος Υπηρεσιών (Advanced & Field Services) της εταιρείας. Ο κ. Βούλγαρης διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων και σε Key Accounts Management.
Στέργιος Δελήπαλτας Ο Στέργιος Δελήπαλτας είναι Διευθυντή Υγείας Ασφάλειας Περιβάλλοντος και Συνεχούς Προόδου (EHS & Continuous Improvement), συντονίζοντας τις αντίστοιχες δραστηριότητες (Ιατρική Εργασίας, Υγεία και Ασφάλεια, Προστασία Περιβάλλοντος, Χημείο, Συστήματα ΥΑΠ και Συνεχούς Προόδου)για την Αλουμίνιο της Ελλάδος. Επί τριετία στην τσιμεντοβιομηχανία και από το 1991 στην εταιρεία Αλουμίνιον της Ελλάδος, έχει διατελέσει σε διάφορες θέσεις ευθύνης στην παραγωγή Αλουμίνας και Αλουμινίου, στο εργοστάσιο του Αγίου Νικολάου Βοιωτίας.
Σπύρος Ζωχιός Ο Σπύρος Ζωχιός κατέχει την θέση του Country OHS Advisor στην ABB. Ως υπεύθυνος ΥΑΕ για την ΑΒΒ Ελλάδος έχει διεξάγει σε ευρεία κλίμακα εκπαιδεύσεις ΥΑΕ με έμφαση στο Safety management, Behavioral safety, στην ασφάλεια ηλεκτρολογικών εργασιών και στην ασφάλεια εργασιών σε ύψος (Εναερίτης IRATA).
Κωνσταντίνος Καλαμπόκης Ο Καλαμπόκης Κωνσταντίνος εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία Terracom, και είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη του QR-Patrol PRO. Έχει βραβευτεί από την Capgemini για το σχεδιασμό επιχειρηματικών εφαρμογών νέας γενιάς με έμφαση στη τεχνολογία. Έχει επίσης δουλέψει ως υπεύθυνος ανάπτυξης πληροφοριακών συστημάτων στον Ευρωπαϊκό οργανισμό Climate-KIC.
Βασίλης Καμπάνης O κ. Καμπάνης είναι Διευθυντής Υγείας και Ασφάλειας του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ. Είναι πιστοποιημένος επικεφαλής επιθεωρητής συστήματος διαχείρισης Υ&Α του ομίλου LafargeHolcim και μέλος της Ομάδας Υ&Α του ΣΕΒ. Έχει διατελέσει Διευθυντής Εργοστασίου τσιμέντων Χαλκίδας, Διευθυντής Συντήρησης των Εργοστασίων της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στον Βόλο και τη Χαλκίδα, Τεχνικός Σύμβουλος έγκρισης βιομηχανικών ενεργειακών επενδύσεων, μελετητής Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων κα.
Γιάννης Καραβελάκης O Γιάννης Καραβελάκης είναι Διευθυντής Περιβάλλοντος, Ασφάλειας- Υγιεινής, Ποιότητας και Υποστηρικτικών Υπηρεσιών με έδρα την Αθήνα και περιοχές ευθύνης Ελλάδα, Βουλγαρία, Γεωργία και Σαρδηνία για την Imerys Βιομηχανικά Ορυκτά Ελλάς Α.Ε. (πρώην S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε).
Νικόλαος Καρανίκας Ο κ. Νικόλαος Καρανίκας, Υπεύθυνος Τεχνικών Έργων της Ergonomia, είναι Πολιτικός Μηχανικός. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με την Ασφάλεια και Υγεία της Εργασίας στα Τεχνικά Έργα προσφέροντας συμβουλευτικές υπηρεσίες τόσο στον Ιδιωτικό όσο και στον Δημόσιο Τομέα.
Γιάννης Λειβαδίτης Ο Γιάννης Λειβαδίτης είναι Production Manager στο εργοστάσιο της Πάτρας στη FrieslandCampina Hellas. Έχει επίσης ασχοληθεί με θέματα Health & Safety, ως Safety Officer του ΚΔ Ασπροπύργου, στην SHE Team του εργοστασίου και ως SHE representative του cluster Νοτιοανατολικής Ευρώπης στο Central SHE committee.
Χριστίνα Μαζουροπούλου Η Χριστίνα Μαζουροπούλου είναι αδειούχος ψυχολόγος, πιστοποιημένη στη Διαχείριση Κρίσεων και Τραυματικών Γεγονότων στον Εργασιακό Χώρο και εκπαιδευμένη σε Δεξιότητες Διαμεσολάβησης για τον Εργασιακό Χώρο.
Βαγγέλης Μακρής Ο Μακρής Βαγγέλης είναι κοινωνιολόγος και εργάζεται ως ερευνητής και υπεύθυνος εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) "Πάνος Μυλωνάς".
Δώρα Μάντσου Η Δώρα Μάντσου εργάζεται στη Vodafone από το 2000. Από τον Απρίλιο 2017 έχει εισέλθει στο χώρο του Health & Safety, ενώ από τον Οκτώβρη 2017 κατέχει συντονιστική θέση των δραστηριοτήτων Capital Projects, Estates και Health Safety & Wellbeing.
Χάρης Νικολάου Ο Χάρης Νικολάου είναι Μηχανικός Περιβάλλοντος και Τεχνικός Ασφάλειας υπεύθυνος του εργοστασίου Ελαις. Επίσης δραστηριοποιείτε ως εισηγητής στα συστήματα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, στις υποχρεωτικές πιστοποιήσεις και την Πράσινη επιχειρηματικότητα στην ΕΕΔΕ.
Δημοσθένης Παναγιώτου Ο Δημοσθένης Παναγιώτου είναι Ψυχολόγος με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην Εργασιακή κι Οργανωτική Ψυχολογία. Μέλος του Public Education Section της NFPA, μέλος του Institute of Industrial Accident Investigators, ασκεί την Ψυχολογία στην κλινική πρακτική της, ενώ εκπονεί και υλοποιεί προγράμματα επανασχεδιασμού και βελτίωσης της Safety & Security κουλτούρας ιδιωτικών και δημόσιων Οργανισμών
Διομήδης Παπαγεωργίου O Διομήδης Παπαγεωργίου ως συνεργάτης της ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ ΑΕ, ήταν Σύμβουλος Υγιεινής και Ασφάλειας της εταιρείας «ΚΠΣΙΝ ΑΕ» καθ’ όλη τη διάρκεια κατασκευής του έργου «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», ενώ σήμερα εργάζεται στην ΙΝΤΡΑΚΑΤ ΑΕ για το έργο της αναβάθμισης/επέκτασης των εγκαταστάσεων των 14 περιφερειακών αεροδρομίων που έχουν παραχωρηθεί στη FRAPORT.
Βάνα Παπακίτσου Η Βάνα Παπακίτσου ως ψυχολόγος στην ΑΒ Βασιλόπουλος στη Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων στο Social Services /Health & Wellness Dpt. ασχολείται με τη συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη των εργαζομένων, ενώ παράλληλα συμμετέχει στην υλοποίηση προγραμμάτων και δράσεων που αφορούν την καλή υγεία και ευεξία των εργαζομένων.
Κάτια Πετροχείλου Η Κάτια Πετροχείλου είναι κλινικός ψυχολόγος και δραστηριοποιείται τα τελευταία 15 χρόνια στην ανάπτυξη προγραμμάτων υποστήριξης προσωπικού για ιδιωτικές εταιρείες, τα περισσότερα από αυτά για τον Όμιλο ΟΤΕ. Είναι Υπεύθυνη των προγραμμάτων ψυχολογικής υγείας και υποστήριξης στον Όμιλο ΟΤΕ, σχεδιάζοντας υπηρεσίες πρόληψης και παροχής υπηρεσιών για το προσωπικό του.
Εύη Σγούρου Η Εύη Σγούρου είναι υπεύθυνη Προγραμμάτων BBS στη GEP και έχει σημαντική εμπειρία στον τομέα της υγείας και ασφάλειας στην εργασία. Ειδικεύεται στην εκπόνηση Μελετών ΑΤΕΧ και Μελετών για την πρόληψη βιομηχανικών ατυχημάτων μεγάλης έκτασης, ενώ παράλληλα έχει αναπτύξει Συστήματα Διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία σε εταιρίες διαφόρων δραστηριοτήτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Δήμητρα Σταμπουλή Η Δήμητρα Σταμπουλή εργάζεται στο τμήμα Operational Excellence & QHSSE του Ομίλου της MΟΗ στους τομείς Assurance& Compliance, Methods & Systems αλλά και ως συντονίστρια των Συστημάτων Διαχείρησης των Εμπορικών Πετρελαΐκών Εταιριών και Υγραερίου.
Ευαγγελία Στέφα Η Ευαγγελία Στέφα έχει πολυετή εργασιακή εμπειρία στα διυλιστήρια Κορίνθου της Motor Oil και από το 2012 είναι υπεύθυνη του Τομέα Υγιεινής & Ασφάλειας των διυλιστηρίων.
Δημήτρης Συμεωνίδης Ο Δημήτρης Συμεωνίδης είναι πρώην Διευθυντής του εργοστασίου της Nestle. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στη διεύθυνση μονάδων παραγωγής και διακρίθηκε το 2015 ως Έλληνας Quality Leader of the year στα «ΑΡΙΣΤΕΙΑ 2015», που διοργανώνει η ΕΕΔΕ.
Αναστάσιος Τόσιoς Ο Αναστάσιος Τόσιος είναι Επιχειρησιακός Διευθυντής Διανομής και μέλος της Διοικητικής Ομάδας της Εταιρείας Παροχής Αερίου Αττική. Είναι Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στην Τεχνολογική Αλλαγή και Βιομηχανική Στρατηγική καθώς και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Ελένη Τυρογιάννη Η Δρ. Ελένη εργάζεται στις Αττικές Διαδρομές Α.Ε., την εταιρεία λειτουργίας και συντήρησης της Αττικής Οδού και σήμερα είναι Διευθύντρια Στρατηγικής και Οργάνωσης. Διαθέτει 30 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε διάφορους τομείς διαχείρισης έργων υποδομής και μελέτης συγκοινωνιακών έργων.
Νίκος Φαραντούρης Ο Νίκος Φαραντούρης έχει αναλάβει τη θέση του Sustainability manager για Ελλάδα και Κύπρο στην COCA COLA HELLENIC από το 2012, όπου είναι υπεύθυνος μαζί με την ομάδα του, για τα θέματα Ποιότητας Προϊόντος, Περιβάλλοντος και Ασφάλειας Εργαζομένων στα 6 παραγωγικά εργοστάσια και στις 2 κεντρικές αποθήκες της εταιρίας στις δύο αυτές χώρες.
Εύη Χασαπογιάννη Η Εύη Χασαπογιάννη είναι Head Οργανωσιακής Υγείας, Ανθρώπινου Δυναμικού & Οργανωσιακής Μάθησης του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς. Στα επιτεύγματα των καινοτόμων προγραμμάτων οργανωσιακής υγείας που υλοποιεί με τους συνεργάτες της, συγκαταλέγονται διακρίσεις στις θεματικές: Ψυχολογικά Υγιές Εργασιακό Περιβάλλον, Health & Wellbeing , Disability Management, Εθελοντισμός.
Γιώργος Χατζηδιαμαντής Ο Γιώργος Χατζηδιαμαντής είναι Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός, Αντιπρόεδρος της DOW HELLAS ΑΒΕΕ και Διευθυντής Εργοστασίου των δύο μονάδων παραγωγής που διαθέτει η εταιρεία στο Λαύριο Αττικής.
Αντώνιος Χριστοδούλου Ο Αντώνιος Χριστοδούλου είναι Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, πρώην Προϊστάμενος της Δ/νσης Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία στο Υπουργείο Εργασίας. Έχει εκπροσωπήσει το Υπουργείο σε όργανα, επιτροπές και ομάδες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Διεθνούς Γραφείου Εργασίας και στις πρώτες αξιολογήσεις συστημάτων επιθεώρησης εργασίας χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έχει συμμετάσχει επίσης σε όλες τις φάσεις εναρμόνισης του εθνικού δικαίου για τα θέματα ασφάλειας και υγείας των εργαζομένων με το αντίστοιχο κοινοτικό.
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
GEP
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR